Pentru Blat : Pune toate ingredientele in robotul tigaie , și putoare - N poate 1 minut . întreaga compoziție cheag.
Wrap aluatul într-o foaie și a dat-o la rece in frigider .
Albusurile se bat bine cu zaharul pana se obtine o spuma densa.
Se adauga galbenusurile, zaharul vanila si faina.Se prepară o tigaie tort cu 26cm fund detașabil , uns cu ulei si faina au un tapet .
Aluatul se scoate din frigider si se intinde cu sucitorul... se aseaza aluatul in tava. se toarna crema in tava.
Perele curatate de coaja, cotoare se taie felii.
Migdale Bruyez și da cuptorul încălzit în prealabil. Da mare căldură în timpul primelor 20 minute , apoi se lasa la foc mediu maro . Lasa sa se raceasca.
Comentarii (18):
Are gust de hartie.
Super
Exact cum imi place mie...eu nu am avut migdale sa pun pe deasupra, asa ca am pus cateva nuci macinate
Reteta e scrisa intr-o limba oribila. Ce faceati pe vremea scolii, fetelor ?
Felicitari!
Ati furat si pozele si textul.
Zici ca a tradus o militia
Poate că e bună, Dumnezeu știe -dacă s-ar înțelege în ce limbă e scrisă! Cred că nici traducerea bing n-ar da asemenea monstruozități de exprimare :(
Mama ,ce buna!
Super tarta...a devenit preferata intregii familii !
Foarte buna tarta!!! acum am gustat prima bucatica. delicioasa!