Ingrediente: Comté Beaufort Bleu d’Auvergne Brie Munster Saint Marcellin Ossau Iraty Acompaniamente: dulceață de cireșe negre miere trufată (sau miere clasică)...
Ingrediente: Pentru blat: 300 ml. lapte 40 g. cacao 180 g. zahar 150 g. unt 3 oua 300 g. faina 1 lingura rasa praf de copt Pentru crema: 2 oua 100 g. zahar 75...
Ingrediente: 250 g faina 150 g unt 100 g zahar pudra 3 galbenusuri coaja de lamaie 1 varf de cutit sare fina 50g nuci macinate 3 linguri rom dulceata de cirese...
Am primit de la o pritena de a mea, fara se exagerez un lighean de cirese, adica erau asa si m-am gandit sa fac dulceata, insa eram asa fara chef, dar am zis hai sa vedem ce o sa iasa, am scos samburii, le-am spalat si apoi le-am pus in o
INGREDIENTE:
1 kg cirese galbene
1 kg zahar
250 ml apa
zeama de la o lamaie mai mica
PREPARARE:
Punem pe foc apa si zaharul
si lasam sa fiarba pana se formeaza
un sirop mai gros.
Spalam ciresele, le rupem coditele
si l