Petitchef

Dulceata de cirese

Desert
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam ciresele si indepartam samburele.
  • Fierbem ciresele, zeama de lamaie si zaharul la foc mic, apoi marim intensitatea focului si amestecam pana temperatura ajunge la 105 C.. Folositi o oala mare deoarece compozitia va stropi.
  • De asemenea se poate folosi cuptorul pentru a fierbe dulceata. Mama de exemplu pune compozitia intr-o oala mare in cuptor si o scoate doar din cand in cand pentru a o amesteca.
  • Fierbem la 105 C cam 10 minute, apoi facem ” testul vascozitatii”cum imi place sa-l numesc…adica scoatem o lingura de dulceata pe o farfurioara si o lasam sa se raceasca. Daca e vascoasa, gelatinoasa, e gata.
  • In borcane sterile cu capace sterile, turnam dulceata, lasand 2 degete de aer in borcan.
  • Inchidem capacele si asezam borcanele cu capul in jos.


Întrebări:




Comentarii (14):

14/07/2015

Folositi o oala mare deoarece compozitia va stropi.

(0) (0) Abuz
04/06/2014

Fff buna

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
30/06/2013

F buna !

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Nu e dulceata e terci

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Excelenta mmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Delicoasa

(0) (0) Abuz
26/06/2013

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!Este o minune

(0) (0) Abuz
26/06/2013

I-am spart cu reteta asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
21/06/2013

Sfaturi de urmat...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de caise la multicooker philips
Dulceata de caise la multicooker philips
6 porții
3 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Empanadillas cu dulceață
Empanadillas cu dulceață
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează