Petitchef

Rata aromata la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Si apoi e gata.Dar cat carnea se odihneste, bine ar fi sa faceti si sosul care e absolut genial - pentru mine a fost o mare surpriza si am sfarsit sa-l mananc cu paine.
  • Intr-o craticioara se pun 150 ml de vin rosu, 4 linguri de sos de soia, 4 linguri de otet balsamic, 4 linguri de miere si 2 linguri de dulceata de cirese negre, se pune pe foc potrivit si se amesteca pana mierea s-a dizolvat si sosul a mai scazut si pare un caramel delicios.
  • Atunci adaugi 50 de grame de unt, astepti sa se dizolve, iei de pe foc si lasi sa se raceasca. In cele din urma, cam asa ar trebui sa fie treaba.


Poze

Rata aromata la cuptor
Rata aromata la cuptor - poza 2
Rata aromata la cuptor - poza 3
Rata aromata la cuptor - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

10/07/2015

Excelenta: o surpriza totala de savorii!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/06/2015

Dar cu ce ai umplut-o???

(0) (0) Abuz
30/03/2014

Arata urat...nush nu ma inspira

(0) (0) Abuz
27/12/2013

Usor si cred ca si gustoasa rata voi avea pe masa de revelion!

(0) (0) Abuz
17/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
15/12/2013

Bun

(0) (0) Abuz
21/11/2013

Corect!

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Like

(0) (0) Abuz
06/04/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Cred ca e super reteta am sa o pun an aplicare de craciun unde ma prinde an Germania si voi pregati o rata Germana de 2,200 kg sper sa iasa asa cum a fost prezentata va doresc un cracin fericit

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează