Petitchef

Biftec tartar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g carne de vita

Sos Tabasco

Piper alb

Sos Worcestershire

1 ceapa mare

4 oua

4 lingurite de capere fara zeama

6 fire de patrunjel verde

sare

Preparare

  • Maruntiti ceapa , puneti-o deoparte . Puneti apoi in castron carnea , adaugati sarea , o ciupitura de piper alb , cateva picaturi de sos Worcestershire si Tabasco.
  • Maruntiti intr-un blender la viteza maxima 15 s . Impartiti apoi carnea in fiecare farfurie , practicati o adancitura in mijlocul portiei unde urmeaza sa plasati un galbenus crud .
  • Puneti o lingura de ceapa maruntita , caperele si patrunjelul verde maruntit in jurul carnii . Serviti cu sos de rosii , ulei de masline sau sos Worcestershire .

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Biftec tartar simplu si usor




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Biftec tartar simplu si usor
Biftec tartar simplu si usor
3 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Biftec cu paine prajita si unt
Biftec cu paine prajita si unt
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Biftec diane (steak diane)
Biftec diane (steak diane)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: