Petitchef

Biftec tartar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Maruntiti ceapa , puneti-o deoparte . Puneti apoi in castron carnea , adaugati sarea , o ciupitura de piper alb , cateva picaturi de sos Worcestershire si Tabasco.
  • Maruntiti intr-un blender la viteza maxima 15 s . Impartiti apoi carnea in fiecare farfurie , practicati o adancitura in mijlocul portiei unde urmeaza sa plasati un galbenus crud .
  • Puneti o lingura de ceapa maruntita , caperele si patrunjelul verde maruntit in jurul carnii . Serviti cu sos de rosii , ulei de masline sau sos Worcestershire .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Biftec cu paine prajita si unt
Biftec cu paine prajita si unt
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Biftec diane (steak diane)
Biftec diane (steak diane)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Biftec tartar simplu si usor
Biftec tartar simplu si usor
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.9 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.