Petitchef

Biftec tartar

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Maruntiti ceapa , puneti-o deoparte . Puneti apoi in castron carnea , adaugati sarea , o ciupitura de piper alb , cateva picaturi de sos Worcestershire si Tabasco.
  • Maruntiti intr-un blender la viteza maxima 15 s . Impartiti apoi carnea in fiecare farfurie , practicati o adancitura in mijlocul portiei unde urmeaza sa plasati un galbenus crud .
  • Puneti o lingura de ceapa maruntita , caperele si patrunjelul verde maruntit in jurul carnii . Serviti cu sos de rosii , ulei de masline sau sos Worcestershire .


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biftec tartar simplu si usor
Biftec tartar simplu si usor
3 porții
20 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Chifteluțe turcești - köfte
Chifteluțe turcești - köfte
10 porții
20 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează