Petitchef

Papricas cu galuste si carne de vita

Felul principal
6 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pt galuste:

Preparare

  • Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.
    Usturoiul tocat si el marunt se pune peste ceapa.
    Cand usturoiul si ceapa sunt calite se aduga bucatele de carne.
  • Si se stinge cu un pahar de apa, se lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 20-25 minute, pana fierbe carnea.
    Intre timp preparam galustele
    Ouale se amesteca bine cu un praf de sare si cu faina.
    Trebuie sa iasa o compozitie putin mai groasa ca smantana.
  • Cand carnea este aproape fiarta se ia din compozitia de galuste cu o lingura si se pun galustele.
    Se vor umfla imediat.
    Se ia din zeama in care fierbe papricasul cateva linguri care se amesteca cu bulionul si sos de chili dupa gust.
  • Apoi se pune peste papricasul care este aproape fiert, se pune piper si se mai lasa 5 minute.
    La sfarsit se pune patrunjel tocat si se stinge focul.
    Si gata papricasul.
    Noi servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Papricas cu galuste si carne de vita, poza 1
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 2
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 3
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 4
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 5
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 6
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 7
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 8
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 9
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 10
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 11
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 12
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 13
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 14
Papricas cu galuste si carne de vita, poza 15

Întrebări:




Comentarii:

15/07/2013

Sheet

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/01/2014

Super buna!

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/10/2013

Lasa gura apaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papricas de pui cu galuste
Papricas de pui cu galuste
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.