Petitchef

Papricas cu galuste si carne de vita

Felul principal
6 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pt galuste:

Preparare

  • Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.
    Usturoiul tocat si el marunt se pune peste ceapa.
    Cand usturoiul si ceapa sunt calite se aduga bucatele de carne.
  • Si se stinge cu un pahar de apa, se lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 20-25 minute, pana fierbe carnea.
    Intre timp preparam galustele
    Ouale se amesteca bine cu un praf de sare si cu faina.
    Trebuie sa iasa o compozitie putin mai groasa ca smantana.
  • Cand carnea este aproape fiarta se ia din compozitia de galuste cu o lingura si se pun galustele.
    Se vor umfla imediat.
    Se ia din zeama in care fierbe papricasul cateva linguri care se amesteca cu bulionul si sos de chili dupa gust.
  • Apoi se pune peste papricasul care este aproape fiert, se pune piper si se mai lasa 5 minute.
    La sfarsit se pune patrunjel tocat si se stinge focul.
    Si gata papricasul.
    Noi servit cu piure de cartofi si castraveti bulgaresti.


Poze

Papricas cu galuste si carne de vita
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 2
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 3
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 4
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 5
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 6
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 7
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 8
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 9
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 10
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 11
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 12
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 13
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 14
Papricas cu galuste si carne de vita - poza 15

Întrebări:




Comentarii:

15/07/2013

Sheet

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/01/2014

Super buna!

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/10/2013

Lasa gura apaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează