Petitchef

Beef Stroganoff

Aceste paste cu sos de ciuperci si carne de vita sunt celebre iar denumirea lor vine de la rusul Stroganoff care a preparat pentru prima data aceasta reteta! Sunt foarte usor de preparat si deliciose!

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Beef Stroganoff
    Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm.
    Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si catelul de usturoi pisat si lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana cand ceapa s-a inmuiat.

    Le rasturnam intr-un catron si in acelasi wok punem 3 linguri de ulei si pregatim carnea de vita pana cand se rumeneste usor. Adaugam supa de carne, dar oprim 100 ml, si lasam sa fiarba pana cand carnea devine frageda. Cei 100 ml ii amestecam cu faina apoi turnam amestecul peste carnea de vita din wok si mai lasam sa dea 2-3 clocote.
    Rasturnam si ciupercile peste carne, amestecam, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust.

    Tragem tigaia de pe foc si incorporam smantana treptat in sos.
    Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg bine de apa se spala intr-un jet de apa rece apoi se pot servi impreuna cu sosul de carne si ciuperci. Deasupra presaram putin patrunjel verde tocat fin.

    Pofta buna! Este delicios!
  • Etapa 2 - Beef Stroganoff
    Etapa 2
  • Etapa 3 - Beef Stroganoff
    Etapa 3
  • Etapa 4 - Beef Stroganoff
    Etapa 4


Poze

Beef Stroganoff
Beef Stroganoff - poza 2

Întrebări:




Comentarii (28):

Cristian, 28/05/2017

700 g carne de vita? muschi fiind, la 300 g ciuperci? poate vita la cuptor, nu scrie vitel nicaieri! Supa de carne?? cine a facut-o? cate minute? de porc?;) mi se pare oribil! n-ai fost niciodata la restaurant Berlin in Bucuresti sa mananci Stroganoff??

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
28/05/2017

Nu au ce cauta pastele in aceasta reteta; poate doar daca vreti sa inlocuiti piinea cu paste...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
alexandrustroescu, 04/09/2016

Este de vis ! Problema este doar in faptul ca trebuie gatit atent si cu rigurozitate.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/07/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
John_, 19/02/2018

Despre reteta: aproape bine la ingrediente. Se poate folosi orice carne frageda de vita, vitel, manzat si nu doar muschi. Supa trebuie sa fie din carne de vita. Garniturile cel mai des intalnite sunt orezul si cartofii natur. Mai greu, dar merg si pastele Redactarea prepararii lasa impresia unei "rasoleli". Nu trebuie sa ne grabim. Reteta e de pe la 1850 si "inventata" special de un bucatar francez pentru contele rus Stroganov. Putin respect!
Despre comentarii: multi dintre cei care au postat habar nu au despre ce este vorba. Documentati-va fratilor inainte sa scrieti ceva! Daca cineva are rabdare si citeste toate comentariile, nu v-a pricepe ce e bine sau nu la reteta asta. Multi dintre ei nu au mancat si nici nu au pregatit vreodata "Boeuf Stroganoff".

(1) (0) Abuz
29/05/2017

Reteta originala nu are paste ,ciuperci ,dar arata bine ,nu are ce sa fie rau

(0) (0) Abuz
30/09/2016

Am gatit aceasta reteta si este foarte buna

(0) (0) Abuz
07/09/2016

Beef Stroganoff este cu totul altceva

(0) (0) Abuz
05/09/2016

Abia astept s-o fac

(0) (0) Abuz
05/09/2016

Am mancat boeuf Stroganoff chiar la el acasa. Nici vorbă de paste, usturoi sau ciuperci...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Stroganoff – Opera de arta culinara Stroganoff – Opera de arta culinara

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează