Petitchef

Tartar de carne

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt 4 persoane:

Preparare

  • Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici. Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate.
  • Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional caperele si semintele de pin,mai batem de 2-3 ori cu cutitul,stoarcem zeama de la o lamaie si lasam carnea sa absoarba lamaia.
  • Formam 4 bile ,le asezam pe felii de portocale sau lamaie si servim;Pt cei ce adora carnea cruda este un fel de aperitiv deosebit de gustos si sanatos.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
Pane de carne si ficatei cu legume si mere la cuptor
3 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartar de ton cu garnituri de iarna
Tartar de ton cu garnituri de iarna
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)
Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartar de somon
Tartar de somon
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: