Petitchef

Tartar de carne

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Pt 4 persoane:

400 g filet de vita


sare,piper,

patrunjel,ulei de masline,usturoi

capere si seminte de pin

felii de portocala sau lamaie

Preparare

  • Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici. Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate.
  • Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional caperele si semintele de pin,mai batem de 2-3 ori cu cutitul,stoarcem zeama de la o lamaie si lasam carnea sa absoarba lamaia.
  • Formam 4 bile ,le asezam pe felii de portocale sau lamaie si servim;Pt cei ce adora carnea cruda este un fel de aperitiv deosebit de gustos si sanatos.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Biftec tartar simplu si usor




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada din carne tocata
Rulada din carne tocata
4 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tartar de ton cu garnituri de iarna
Tartar de ton cu garnituri de iarna
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartar de somon
Tartar de somon
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: