Petitchef

Bors de fasole boabe cu scarita afumata

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala scarita si se taie bucatele. Se pune la fiert in 4 l de apa. Se spumeaza daca e nevoie apoi se adauga un morcov si jumatate, ceapa, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatate din cel verde.
  • Se alege fasolea si se spala.Se pune la fiert si dupa cateva clocote se schimba apa. Se repeta operatiunea de 3 ori iar apoi se adauga fasolea peste scarita.
  • Cand fasolea este aproape fiarta se pun la prajit in 50 ml ulei o lingura bulion si morcovul ramas dat pe razatoare. Se caleste putin si apoi se adauga peste scarita.
  • Daca va place ca borsul sa nu fie prea rar puteti adauga si putina fidea. Se sareaza si se acreste cu bors dupa gust.Dupa ce se opreste focul se adauga restul de patrunjel verde. Poate fi inlocuit cu leustean.


Poze

Bors de fasole boabe cu scarita afumata
Bors de fasole boabe cu scarita afumata - poza 2
Bors de fasole boabe cu scarita afumata - poza 3
Bors de fasole boabe cu scarita afumata - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează