Petitchef

Bors de fasole boabe cu scarita afumata

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala scarita si se taie bucatele. Se pune la fiert in 4 l de apa. Se spumeaza daca e nevoie apoi se adauga un morcov si jumatate, ceapa, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatate din cel verde.
  • Se alege fasolea si se spala.Se pune la fiert si dupa cateva clocote se schimba apa. Se repeta operatiunea de 3 ori iar apoi se adauga fasolea peste scarita.
  • Cand fasolea este aproape fiarta se pun la prajit in 50 ml ulei o lingura bulion si morcovul ramas dat pe razatoare. Se caleste putin si apoi se adauga peste scarita.
  • Daca va place ca borsul sa nu fie prea rar puteti adauga si putina fidea. Se sareaza si se acreste cu bors dupa gust.Dupa ce se opreste focul se adauga restul de patrunjel verde. Poate fi inlocuit cu leustean.


Poze

Bors de fasole boabe cu scarita afumata, poza 1
Bors de fasole boabe cu scarita afumata, poza 2
Bors de fasole boabe cu scarita afumata, poza 3
Bors de fasole boabe cu scarita afumata, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana
Bors de pui cu orez si dres cu smantana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bors de fasole cu zeama de varza
Bors de fasole cu zeama de varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: