Petitchef

Ciorba de fasole boabe

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g.fasole boabe,



100 g.radacina de telina,


1 ardei

rosii proaspete ,

2 linguri bulion de rosii,

100 g.ulei,

leustean verde,

patrunjel verde,

marar sare si piper .1 cana bors acru de putina dupa gust

Preparare

  • Fasolea boabe se alege de impuritati , se spala si se lasa la inmuiat peste noapte , se pune la fiert in apa rece ,iar legumele se curata, spala si se toaca sau se rad.
  • Se pun la calit in cateva linguri de ulei, la final adauganduse bulionul , se adauga peste zeama de fasole si se continua fierberea.
  • Se potriveste cu sare si piper iar borsul se pune dupa gust, se toaca verdeturile , se adauga si ele, se acopera oala si se lasa sa se racoreasca. pofta buna.

Poze

Ciorba de fasole boabe, poza 1
Ciorba de fasole boabe, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/08/2019

Am sa o incerc si eu cu plăcere

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
5 porții
3h15m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine
Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine
8 porții
1h10m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ciorba de fasole boabe cu afumatura
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.