Petitchef

Ciorba de fasole boabe

Ionela2682mai multe rețete
(3.73/5 - 15 voturi)
Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 500 g.fasole boabe,

- 1.ceapa,

- 1.morcov,

- 100 g.radacina de telina,

- 1 pastarnac,

- 1 ardei

- rosii proaspete ,

- 2 linguri bulion de rosii,

- 100 g.ulei,

- leustean verde,

- patrunjel verde,

- marar sare si piper .1 cana bors acru de putina dupa gust

Preparare

Etapa 1

Fasolea boabe se alege de impuritati , se spala si se lasa la inmuiat peste noapte , se pune la fiert in apa rece ,iar legumele se curata, spala si se toaca sau se rad.

Etapa 2

Se pun la calit in cateva linguri de ulei, la final adauganduse bulionul , se adauga peste zeama de fasole si se continua fierberea.

Etapa 3

Se potriveste cu sare si piper iar borsul se pune dupa gust, se toaca verdeturile , se adauga si ele, se acopera oala si se lasa sa se racoreasca. pofta buna.







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale