Petitchef

Ciorba de fasole boabe

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fasolea boabe se alege de impuritati , se spala si se lasa la inmuiat peste noapte , se pune la fiert in apa rece ,iar legumele se curata, spala si se toaca sau se rad.
  • Se pun la calit in cateva linguri de ulei, la final adauganduse bulionul , se adauga peste zeama de fasole si se continua fierberea.
  • Se potriveste cu sare si piper iar borsul se pune dupa gust, se toaca verdeturile , se adauga si ele, se acopera oala si se lasa sa se racoreasca. pofta buna.


Poze

Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

07/08/2019

Am sa o incerc si eu cu plăcere

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează