Petitchef

Meniuri de criza

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g Fasole alba uscata

1 Ciolan de porc afumat

2 Cepe


1 Telina mare

1 Radacina patrunjel

1 Ardei gras

1 pastarnac

1 lingura boia iute

3-4linguri de bulion

Piper negru boabe

Cimbru

Patrunjel

2-3 linguri de Bors magic

Preparare

  • Punem ciolanul la fiert ,luam spuma,dupa care punem sare, cateva crengute de cimbru si boabe piper si il lasam sa fiarba.
  • Dupa o ora punem si fasolea la fiert ,dar dupa ce am schimbat apa in care a fiert fasolea de doua ori.
  • Lasam la fiert fasolea impreuna cu ciolanul, o ora pana fasolea e aproape fiarta, timp in care tocam legumele pentru ciorba.
  • Adaugam legumele taiate impreuna cu o lingura de boia iute la fiert. Cand legumele au fiert, scoatem ciolanul din oala si taiem carnea in bucati.
  • Adaugam in ciorba noastra bulionul si carnea taiata si mai lasam la fiert inca 10 minute. Adaugam piper,cimbru,boia si o acrim cu bors magic (sau otet) dupa gust,potrivim de sare si oprim focul.
  • Se orneaza cu patrunjel taiat fin.Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole
Ciorba de fasole
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Meniuri de criza
Meniuri de criza
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: