Petitchef

Meniuri de criza

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g Fasole alba uscata

1 Ciolan de porc afumat

2 Cepe


1 Telina mare

1 Radacina patrunjel

1 Ardei gras

1 pastarnac

1 lingura boia iute

3-4linguri de bulion

Piper negru boabe

Cimbru

Patrunjel

2-3 linguri de Bors magic

Preparare

  • Punem ciolanul la fiert ,luam spuma,dupa care punem sare, cateva crengute de cimbru si boabe piper si il lasam sa fiarba.
  • Dupa o ora punem si fasolea la fiert ,dar dupa ce am schimbat apa in care a fiert fasolea de doua ori.
  • Lasam la fiert fasolea impreuna cu ciolanul, o ora pana fasolea e aproape fiarta, timp in care tocam legumele pentru ciorba.
  • Adaugam legumele taiate impreuna cu o lingura de boia iute la fiert. Cand legumele au fiert, scoatem ciolanul din oala si taiem carnea in bucati.
  • Adaugam in ciorba noastra bulionul si carnea taiata si mai lasam la fiert inca 10 minute. Adaugam piper,cimbru,boia si o acrim cu bors magic (sau otet) dupa gust,potrivim de sare si oprim focul.
  • Se orneaza cu patrunjel taiat fin.Se serveste cu ceapa rosie sau muraturi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.