Petitchef

Bors de stiuca

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
capete si cozi de stiuca


1 ardei gras


5-6 rosii sau suc de rosii

sare

1 litru de bors

leustean verde

Preparare

  • Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete si turnam borsul fierbinte.
  • Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine.
  • Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste.
  • Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.

Întrebări:




Comentarii:

15/10/2013

Aferim !

(0) (0) Abuz
catta, 28/01/2011

Bv ina

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana
Bors de pui cu orez si dres cu smantana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors cu carne de vita
Bors cu carne de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.