Petitchef

Bors de stiuca

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
capete si cozi de stiuca


1 ardei gras


5-6 rosii sau suc de rosii

sare

1 litru de bors

leustean verde

Preparare

  • Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete si turnam borsul fierbinte.
  • Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine.
  • Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste.
  • Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.



Comentarii:

15/10/2013

Aferim !

(0) (0) Abuz
catta, 28/01/2011

Bv ina

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana
Bors de pui cu orez si dres cu smantana
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bors ucrainean cu sfecla
Bors ucrainean cu sfecla
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Bors rusesc
Bors rusesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: