Petitchef

Ciorba de cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
6 cartofi potriviti



1 radacina de patrunjel

2 rosii

1 ou

fidea

patrunjel


zeama de varza

sare

ulei

Preparare

  • Se topeste grasimea de curcan apoi se pune ceapa la calit. Cand ceapa devine sticloasa se adauga o cescuta de apa calda.Se inabuse ceapa 5 minute apoi se pune morcovul si radacina de patrunjel taiate cuburi.
  • Se completeaza cu apa si se lasa zarzavatul la fiert 15 minute dupa care se adauga cartofii taiati cuburi. Cand cartofii sunt aproape fierti se pun rosiile decojite si taiate marunt si fideaua.
  • Dupa ce a fiert fideaua se adauga zeama de varza, se mai lasa 5 minute, apoi se stinge focul.Se adauga sare daca mai este cazul, oul batut bine si verdeata tocata.
    Rapida, buna si satioasa.
N Nely`s Blog

Poze

CIORBA DE CARTOFI, poza 1
CIORBA DE CARTOFI, poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de cartofi cu afumatura
Ciorba de cartofi cu afumatura
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorbă de păstăi cu cartofi
Ciorbă de păstăi cu cartofi
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.