Petitchef

Ciorba de miel cu macris

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Aveti nevoie de niste carnita de miel pe care o tineti 15 minute in apa rece.
    Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjelul , iar o ceapa o radeti.
  • Se calesc in putin ulei si apoi se adauga carnea si apa in care a stat si se adauga sare.Spuma care se face se ia cu spumiera.
  • Se adauga o crenguta de tarhon sau tarhon uscat. Cind sunt aproape fierte toate , se adauga300g frunze de macris si se fierbe in continuare .
  • Ciorba se drege cu galbenus de ou si smintina si se mai acreste daca este cazul.
    La sfarsit se adauga leustean verde tocat.


Poze

Ciorba de miel cu macris
Ciorba de miel cu macris - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

18/04/2014

Super tare

(0) (0) Abuz
03/05/2013

O reteta potrivit

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează