Petitchef

Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spala bine ciolanul si curata-l de par, daca este nevoie, chiar parleste-l si apoi iar spala-l.
  • Pune-l la fiert in apa rece, la foc potrivit si aduna spuma ori de cate ori este nevoie. Lasa ciolanul la fiert pana ce carnea se desprinde de pe oase. Intre timp, taie ciupercile in felii.
  • Morcovul spala-l bine si da-l pe razuitoarea cu ochiuri mici. Trebuie sa fie tocat fin.Dupa ce carnea e fiarta bine , scoate ciolanul pe un fund de lemn sau pe o tava rezistenta la caldura. Adauga in zeama din oala ciupercile si lasa-le sa fiarba molcom vreo 15-20 minute.
  • Intr-o tigaie caleste in ulei morcovul tocat fin, avand grija sa nu se arda, pana ce se inmoaie. Cand e gata, toarna totul peste ciuperci. Asezoneaza cu sare si piper macinat.Curata carnea de pe oase, tai-o bucati potrivite si pune-o inapoi in oala.
  • Mai lasa sa fiarba 5 minute, apoi opreste focul.Intr-un bol bate bine cu un tel ouale, apoi adauga si laptele. Peste compozitia asta toarna in fir subtire zeama fierbinte din oala, pana ce ajunge la temperatura ciorbei.
  • Toarna apoi totul inapoi in oala.Gata!Simplu, nuEste foarte buna fierbinte, mai ales cu un ardei piscacios.

Poze

Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat, poza 1
Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat, poza 2
Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

mariana codea, 29/08/2015

F.BUNA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2015

Un pahar de vin si apoi sa vezi barbat barbat

(0) (0) Abuz
27/08/2015

Buna rauuu felicitari,merge repede la oala cu presiune ciolanul .

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Excelent!

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Cu ciolane de vita sa vezi cum iese !

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Cred ca, este foarte buna.

(0) (0) Abuz
26/08/2015

Ciolan afumat, ce poate fi mai nesanatos?

(0) (0) Abuz
25/11/2013

Cred ca merge mai bine decat ciorba de potroace,dupa mesele grele ale sarbatorilor de iarna!

(0) (0) Abuz
06/02/2013

Super tare

(0) (0) Abuz
13/02/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole boabe, cu tarhon si ciolan afumat
Ciorba de fasole boabe, cu tarhon si ciolan afumat
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de pleurotus si piept de pui
Ciorba de pleurotus si piept de pui
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de legume cu ciolan afumat si tarhon
Ciorba de legume cu ciolan afumat si tarhon
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pleurotus sau ciupercile scoica Pleurotus sau ciupercile scoica Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: