Petitchef

CIORBA DE ROSII - SOPA DE TOMATE (agria)

Felul principal
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se toaca marunt, morcovul, cepa, radacina de patrunjel, dupa care se pune la calit in cele doua linguri de ulei si cu o cana de apa din cele 9 cani, daca mai este nevie se mai adauga apa.
  • Dupa 10 minute se adauga cartofi cu dovlecelul curatat si taiat cuburi de adauga la ciorba impreuna cu cele 8 cani cu apa.
  • Se lasa inca 10 min si adaugam rosiile curatate , se lasa sa fiarba 15 minute. Dupa care se adauga 20 gr fidea, iar dupa 5 minute punem mirodeniile, sarea si zeama de lamaie dupa gust si se opreste focul.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supă de roșii și busuioc
Supă de roșii și busuioc
6 porții
1 h 21 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează