Petitchef

Ciorba de rosii - sopa de tomate (agria)

Felul principal
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
9 cani cu apa

3 linguri ulei de masline


1 cepa mare

1 radacina patrunjel


1/2 dovlecel mic

1, 300 g rosii

20 g fidea integrale

1 lingurita cimbru

1 lingurita leustean

2 lingurite patrunjel

1/2 suc de lamaie

sare dupa gust

Preparare

  • Se toaca marunt, morcovul, cepa, radacina de patrunjel, dupa care se pune la calit in cele doua linguri de ulei si cu o cana de apa din cele 9 cani, daca mai este nevie se mai adauga apa.
  • Dupa 10 minute se adauga cartofi cu dovlecelul curatat si taiat cuburi de adauga la ciorba impreuna cu cele 8 cani cu apa.
  • Se lasa inca 10 min si adaugam rosiile curatate , se lasa sa fiarba 15 minute. Dupa care se adauga 20 gr fidea, iar dupa 5 minute punem mirodeniile, sarea si zeama de lamaie dupa gust si se opreste focul.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de legume si conopida
Ciorba de legume si conopida
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de gaina cu rosii
Ciorba de gaina cu rosii
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.