Petitchef

Bourguignon de ciuperci cu paste / Mushroom Bourguignon with pasta

Felul principal
2 porții
20 min
13 min
Foarte ușor
441 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 4.66 (2.33€/porție)

Preparare

  • Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei de masline. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ciupercile spalate si taiate bucatele.
  • Se lasa sa se caleasca putin, apoi se adauga vinul si se lasa sa fiarba bine la foc mic, pana mai scade din vin, adaugand si doua cesti de apa.
  • Se adauga sosul de rosii, se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat. Untul moale se freaca bine cu faina si se adauga in tigaie amestecand bine pana se ingroasa.
  • Se mai lasa pe foc 2,3 minute. servit cu paste. Sosul este delicios, are o aroma deosebita.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (476g)
Calorii: 440Kcal
  • Carbo: 21.8g
  • Grăsimi: 24.8g
  • Grăsimi sat.: 13.8g
  • Proteine: 12.1g
  • Fibre: 7.2g
  • Zahăr: 4.3g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 16

Poze

Bourguignon de ciuperci cu paste / Mushroom Bourguignon with pasta
Bourguignon de ciuperci cu paste / Mushroom Bourguignon with pasta - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează