Petitchef

Ciorba cu carne de porc si paste patratele

Felul principal
4 porții
90 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
700-800 g carne de porc amestecata


4-5 radacini morcovi

1 radacina patrunjel

3-4 catei usturoi intregi

sare

2-3 lingurite vegeta

2-3 linguri otet

patrunjel verde tocat

100 g paste fainoase patratele

1 lingura tarhon (conservat in otet)

Preparare

  • Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba.
  • Cand zarzavatul este fiert, se adauga pastele fainoase respectand timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugam vegeta, potrivim de sare, inacrim cu 2-3 linguri de otet, stingem focul. Deasupra se presara tarhon si patrunjel tocate marunt.

Poze

CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE, poza 1
CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE, poza 2
CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE, poza 3
CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de cartofi cu carne de porc
Ciorba de cartofi cu carne de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de ciuperci cu carne de pui
Ciorba de ciuperci cu carne de pui
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba cu carne de porc
Ciorba cu carne de porc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: