Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

Paste scoica cu sos de rosii si busuioc
Antreuri
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

    In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

    Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

    Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.

Punctează această reţetă

MMaria mihalache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.15/5, 94 voturi 17 comentarii
  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelente!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Delicios asta am sa gatesc astazi!multumesc!!

abuz

anonymous

F.buna

abuz

wald_alex

De ce trebuie adaugata apa daca sosul oricum scade? Si prepararea unui sos adevarat este altceva. Si as recomanda busuioc proaspat se gaseste si iarna...

abuz

anonymous

Am incercat aceasta reteta si chiar este buna

abuz

anonymous

Ieftin si bun

abuz

anonymous

F b

abuz

anonymous

Bune rau!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz
  • pagina 1 / 2