Petitchef

Budinca de orez (Varianta 2)

Felul principal
2 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Stafidele se pun in apa cu rom pentru a se hidrata.
    Se pune la fiert orezul cu laptele si sarea cam 20 sau 25 de minute, pana orezul se face cremos. Amestecati des.
  • Intr-o canita se amesteca oul si zaharul. Apoi se adauga si 3 linguri din orezul fiert deja cca 25 de minute si se amesteca bine.
  • Compozitia din cana se toarna in oala cu orez si se mai fierbe la foc foarte mic 10 minute amestecand des.
    Cand orezul este fiert se adauga si stafidele.
    Se serveste rece sau calda, cu scortisoara sau cacao.
    Delicios si cremos.


Întrebări:




Comentarii:

20/11/2016

Hihihihi hihihihi hihihi hihihihi o so gatesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Batoane din orez expandat
Batoane din orez expandat
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Orez cu lapte - desertul copilariei Orez cu lapte - desertul copilariei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează