Petitchef

Mohallabeyah - budinca din faina de orez

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune laptele pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga zaharul,apoi faina de orez in ploaie,amestecandu-se in continuu cu telul.
  • Se fierbe la foc mediu,cand orezul este fiert si crema capata consistenta unei smantani groase,se trage de pe foc si se lasa la racit putin.
  • Se incorporeaza aromele si se imparte in castronele micute.
  • Deasupra se presara migdalele,fisticul,stafidele..etc .
    Se raceste si se serveste cu cateva linguri de sirop deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să faci făină de orez (fără gluten)
Cum să faci făină de orez (fără gluten)
2 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează