Petitchef

Budinca dulce de paine

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se opareste miezul unei franzele cu lapte clocotit, indulcit si vanilat dupa gust, apoi se lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
  • Se adauga apoi cele doua oua impreuna cu stafidele, cacao si cu cele doua linguri de rom.
  • Amestecul se omogenizeaza, se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, care se tine la cuptor, la foc potrivit timp de o ora.
  • Dupa ce se rumeneste usor, se scoate, se lasa la rece in forma si se pudreaza cu zahar.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de paine
Budinca de paine
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca de paine si dovleac
Budinca de paine si dovleac
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Budincă de pâine
Budincă de pâine
8 porții
1 h 5 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paine Brioche fara unt, super pufoasa
Paine Brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei