Petitchef

Carnati de porc

Felul principal
12 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
O reteta traditionala de carnati de porc.

Ingrediente

Numarul de porții: 12
3 kg carne grasa de porc

2 capatani de usturoi

sare, piper dupa gust

mate

Preparare

  • Carnea se taie bucatele, se trece prin masina de carne, usturoiul se face pasta; se amesteca bine carnea cu usturoi si condimente apoi se umple matele cu o masina pentru carnati iar in timp ce se umple matele se inteapa cu o scobitoare ca sa nu plesneasca. Carnatii indesati bine se pun la afumat iar ceilalti se pot consuma prajiti.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati proaspeti de porc
Carnati proaspeti de porc
15 porții
1h10m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati cu bere si ardei
Carnati cu bere si ardei
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati de porc cu varza dulce
Carnati de porc cu varza dulce
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.