Petitchef

Carnati de porc

O reteta traditionala de carnati de porc.
Felul principal
12 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

12

Preparare

  • Carnea se taie bucatele, se trece prin masina de carne, usturoiul se face pasta; se amesteca bine carnea cu usturoi si condimente apoi se umple matele cu o masina pentru carnati iar in timp ce se umple matele se inteapa cu o scobitoare ca sa nu plesneasca. Carnatii indesati bine se pun la afumat iar ceilalti se pot consuma prajiti.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati proaspeti de porc
Carnati proaspeti de porc
15 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Carnati de porc cu varza dulce
Carnati de porc cu varza dulce
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati de casa, costite si slanina afumata
Carnati de casa ,costite si slanina afumata
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.