Petitchef

Ceafa de porc in sos de ardei

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie cubulete ardeii grasi, jumatate se calesc in ulei cam 4 minute.Se adauga 2 linguri de apa si se paseaza.Se toaca ceapa.Se lasa sa se scurga conservea de porumb.
  • Se sareaza si se pipereaza carnea si se prajeste.Se scoate din tigaie si se infasoara in folie de aluminiu.Se da la cuptor pentru 10 minute.
  • Se caleste ceapa, se adauga restul de ardei gras si porumbul.Dupa 3 minute se adauga bulionul,supa,branza si pireul de ardei.Se serveste friptura cu sosul rezultat.comentarii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu linte
Ceafa de porc cu linte
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
3 porții
1 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: