Petitchef

Ceafa de porc in sos de ardei

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 ardei grasi rosii

3 linguri ulei


150 g porumb din conserva

500 g ceafa de porc

1 lingurita bulion

250 ml supa

150 g branza de vaci

sare, piper

Preparare

  • Se taie cubulete ardeii grasi, jumatate se calesc in ulei cam 4 minute.Se adauga 2 linguri de apa si se paseaza.Se toaca ceapa.Se lasa sa se scurga conservea de porumb.
  • Se sareaza si se pipereaza carnea si se prajeste.Se scoate din tigaie si se infasoara in folie de aluminiu.Se da la cuptor pentru 10 minute.
  • Se caleste ceapa, se adauga restul de ardei gras si porumbul.Dupa 3 minute se adauga bulionul,supa,branza si pireul de ardei.Se serveste friptura cu sosul rezultat.comentarii.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
Ceafa de porc cu cartofi fierti si sos alb
3 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu linte
Ceafa de porc cu linte
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliCei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: