Petitchef

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 inimi de porc

3-4 rinichi

3-4 rosii sau suc de rosii

un catel de usturoi

boabe de piper, 2 foi de dafin

sare/ delikat

Preparare

  • Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
  • Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
  • Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
  • 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
  • Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
  • Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.



Comentarii:

13/12/2013

Suna bine

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Gustos... noi am mancat cu paine si salata de leurda.

(0) (0) Abuz
27/02/2013

C'est bon!

(0) (0) Abuz
07/11/2012

J ADORE!

(0) (0) Abuz
25/10/2011

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui cu sos de rosii si usturoi
Ficatei de pui cu sos de rosii si usturoi
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Inimi si pipotele de pui cu orez
Inimi si pipotele de pui cu orez
2 porții
1h5m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rinichi de porc in sos de vin aromat
Rinichi de porc in sos de vin aromat
4 porții
1h10m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFoaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: