Petitchef

Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific.
  • Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare.
  • Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.
  • 3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin.
  • Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.
  • Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.


Întrebări:




Comentarii:

13/12/2013

Suna bine

(0) (0) Abuz
20/07/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
23/03/2013

Gustos... noi am mancat cu paine si salata de leurda.

(0) (0) Abuz
27/02/2013

C'est bon!

(0) (0) Abuz
07/11/2012

J ADORE!

(0) (0) Abuz
25/10/2011

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inimi si pipotele de pui cu orez
Inimi si pipotele de pui cu orez
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rinichi de vita cu piure de cartofi
Rinichi de vita cu piure de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rinichi de porc in sos de vin aromat
Rinichi de porc in sos de vin aromat
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.