Petitchef

Chiftelute de cartofi cu sos

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Calim zarzavatul in ulei la foc foarte mic si acoperit cu un capac, le lasam sa transpire ca sa se faca in propiul suc, in cazul ca se lipeste se poate adauga putina apa, dar daca se face la foc foarte mic nu cred ca este cazul, le calim pana cand ceapa devine transparenta.
  • Adaugam bulionul si lasam 3-4 minute, adaugam cele 2 pahare de apa, boiaua, cayena si departe de foc mixam.
  • Revenim cu oala pe foc, la foc mic, odata ce da in fiert adaugam jumatatea de pahar cu apa si faina amestecata bine, lasam sa fiarba cam 5-7 minute, adaugam chiftelutele, lasam sa dea 2-3 clocote si oprim focul.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute cu sos dulce-picant si piuree de cartofi
Chiftelute cu sos dulce-picant si piuree de cartofi
6 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
4 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.