Petitchef

Chiftele cu cartofi si branza dulce

Altele
5 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
500 g cartofi

250 g branza

patrunnjel,sare,,piper

4 oua

50 g pesmet

50 g faina

Preparare

  • Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita. Se sfarama,se amesteca cu branza,adaugam 2 oua batute bine in prealabil,adaugam sare,piper,patrunjel si putin pesmet.
  • Amestecam bine compozitia,daca este moale mai adaugam putin pesmet;Luam cu lingura facem gogonele potrivite de marime,le dam prin faina ,le presam usor pt a-i da forma unei chiftele,le dam prin oul batut,si apoi prin pesmet.
  • Le prajim in ulei incins,le scoatem pe hartie,si le servim calde.



Comentarii:

01/10/2013

Super reteta arata binemmmmmmmmm

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele cu cartofi si branza dulce
Chiftele cu cartofi si branza dulce
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chiftele de cartofi - rosti
Chiftele de cartofi - rosti
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: