Petitchef

Ciorba de loboda rosie si spanac

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intro oala punem la fiert 3 l apa. Cand apa fierbe, adaugam morcovul si
    cartoful taiate cubulete, orezul, ceapa si usturouil taiate marunt.
  • Cand orezul este fiert, adaugam loboda si spanacul, spalate si taiate
    fasii.
  • Lasam sa fiarba 4-5 minute, potrivim de sare, inacrim cu putin otet, stingem focul, adaugam 1 lingura ulei de floarea soarelui, presaram leusteanul taiat marunt.
  • Putem servi cu smantana, mai putem presara leustean si in farfurie.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

02/06/2013

De vis

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de loboda cu omleta
Ciorba de loboda cu omleta
1 porții
50 min
Foarte ușor
2.9 / 5
Rețetă Ciorba de loboda rosie (reteta video)
Ciorba de loboda rosie (reteta video)
15 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: