Petitchef

Ciorba de loboda cu omleta

Felul principal
1 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1

o mana de orez




ardei gras

rosii

loboda

3 legaturi de loboda alba

rosie

leustean

bors - dupa gust

2 oua pt omleta

ulei de masline

smantana(200 g)

iaurt(500 g)

1,5-2 litri de apa.

Preparare

  • Punem apa (vreo 1,5-2l) la fiert, cand fierbe, adaugam ceapa si orezul, dupa vreo 5 minute morcovul, albitura si telina, urmeaza, in ordine ardeiul si rosia si abia apoi loboda taiata mic. Fierbem borsul si il adaugam si pe el.
  • Separat pregatim o omleta din 2 oua si uleiul de masline, o taiem si o adaugam in ciorbita; punem si leusteanul si oprim focul.
  • Amestecam in vas mare iaurtul cu smatana si turnam cate putin din ciorbita, amestecand continuu, pana cand se incalzeste continutul si putem turna peste ciorba, amestecand.

Poze

Ciorba de loboda cu omleta, poza 1
Ciorba de loboda cu omleta, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

25/05/2016

Vai de capul vostru de bucatari! Ce naiba e aia in farfurie?

(0) (0) Abuz
13/06/2013

Gusturile nu se discuta

(0) (0) Abuz
06/04/2012

Prafffffffffffff zici ca ai borat in farfurie

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de loboda
Ciorba de loboda
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de loboda
Ciorba de loboda
7 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de loboda rosie (reteta video)
Ciorba de loboda rosie (reteta video)
15 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Omleta la multicooker philips
Omleta la multicooker philips
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Okonomiyaki - omleta japoneza
Okonomiyaki - omleta japoneza
5 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.