Clatite umplute cu ciuperci

Ingrediente
4
Cost estimat: 6.69Euros€ (1.67€/porție)
Rețete inrudite
-
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
-
Clătite vegane și fără gluten
-
Clătite cu banane fără adaos de zahăr, perfecte pentru micul dejun!
-
Clatite marmorate
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se curata ciupercile, se spala in mai multe ape, se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-un vas emailat impreuna cu o lingura de unt, sa scada bine.
- Cand sunt aproape gata, se pune putina apa peste ele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se ia apoi cratita de pe foc si se lasa sa se raceasca.
- Se fac clatite din ou, faina, lapte dulce si un praf de sare. Se umple cu ciuperci scazute bine si se pun intr-o forma unsa cu unt.
- Se acopera cu o cana de sos alb, piperat dupa gust si acrit cu putina zeama de lamaie. Se poate folosi sos picant de rosii in locul sosului alb.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 251Kcal
- Carbo: 30.3g
- Grăsimi: 6.9g
- Grăsimi sat.: 3.3g
- Proteine: 15.8g
- Fibre: 2.1g
- Zahăr: 11.6g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (281g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: