Petitchef

Clatite umplute cu branza de vaci

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
150 g faina

2 oua

100 g lapte

sare

zahar

ulei

Umplutura

150 g branza vaci

1 ou

pesmet

zeama lamaie

scortisoara

zahar pudra

Preparare

  • Ouale se freaca cu zahar si sare, se pune treptat faina, iar treptat se pune si laptele, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se dilueaza cu apa pana cand amestecul are consistenta smantanii.
  • Se coc in tigaie unsa cu ulei, pe ambele parti iar cantitatea pusa se masoara cu polonicul.
  • Branza se freaca cu furculita, se adauga oul, pesmetul, zeama de lamaie, scortisoara si zaharul pudra. Se amesteca bine si se umplu clatitele.
    Se servesc cu zahar pudra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Clatite marmorate
Clatite marmorate
8 porții
1h32m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Clatite samosas
Clatite samosas
8 porții
2h30m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Clatite umplute cu piure de banane, cu crema de lamaie
Clatite umplute cu piure de banane, cu crema de lamaie
4 porții
1h25m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Clatite umplute cu carne
Clatite umplute cu carne
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: