Petitchef

Cotlete cu sos de rosii si masline

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 cotlete fara os

400 g rosii in bulion

2 felii sunca presata

50 g masline fara samburi

50 ml vin

2 catei de usturoi

50 ml ulei

sare ,piper

Preparare

  • Cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina.
  • Se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel.
  • Se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate ,dar si 1/2 pahar apa maslinele si catei de usturoi.
  • Se adauga vinul si se lasa putin sa scada,saram si piperam daca este cazul iar la final adaugam patrunjel tocat.
  • In reteta originala se mai punea si ciuperci dar cum eu sunt alergica la ele le-am eliminat de tot.

Poze

Cotlete cu sos de rosii si masline, poza 1
Cotlete cu sos de rosii si masline, poza 2
Cotlete cu sos de rosii si masline, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cotlete de porc la cuptor
Cotlete de porc la cuptor
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac
2 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cotlete de porc cu legume (reteta video)
Cotlete de porc cu legume (reteta video)
12 porții
2h15m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.