Sarati crumble-ul dvs. si veti obtine un felul principal crocant si colorat! O idee minunata pentru a insoti carnea si pestele ;-)
Si pentru a face aceasta reteta si mai irezistibila, nu uitati sa adaugati alune maruntite in crumble! noastră!
Curatati si taiati dovleacul apoi gatiti-l la aburi. Rumeniti salota maruntita in ulei de masline cu ierburile din Provence. Prajiti alunele intr-o tigaie pentru cateva minute.
Zdrobiți ovleacul gatit pentru a face un piure. Adaugati parmezanul si amestecați. Apoi adaugati salota si amestecati bine.
Pregatiti crumble-ul: Amestecati untul rece cu faina integrala de grau, pudra de alune si alunele prajite si maruntite. Condimentati dupa gust.
Puneti dovleacul intr-o forma mica pentru gratinare. Adaugati crumble-ul deasupra si dati la cuptor pentru 40 de minute la 180° C .