Petitchef

Friptura tocata

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se inmoaie chifla in apa.Se taie rosiile felii, ceapa rondele si ardeii fasii.Se incinge uleiul si se caleste ceapa si se adauga ardeii.Se sareaza si se pipereaza.
  • Se incinge cuptorul la 200 C.Se toaca usturoiul si se taie felii mozzarella.Se stoarce chifla si se framanta cu carnea tocata, oua, usturoi, cimbru si oregano.Se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se aseaza compozitia intr-o tava pentru gratin si se orneaza cu amestecul de legume, rosii si mozzarella.Se coace pentru 40 de minute.comentarii.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura mediteraneana
Friptura mediteraneana
4 porții
1 oră
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura de iepure cu cimbru si migdale
Friptura de iepure cu cimbru si migdale
5 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de gluten cu sos de rosii
Friptura de gluten cu sos de rosii
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Burger monstru
Burger monstru
1 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu miez de mozzarella
Chiftele cu miez de mozzarella
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.