Petitchef

Ficatei de pui aromati la ceaun

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pui in ceaun uleiul, il lasi sa se infierbante, adaugi boabele de piper verde, cateii de usturoi si frunzele de dafin si le lasi se aromatizeze putin uleiul. Adaugi ficateii care isi lasa multa apa asa ca nu vor arde. Amesteci putin si atunci cand apa a mai scazut adaugi vinul si lasi sa scada tot lichidul si sa se prajeasca putin de tot ficateii. Nu este cazul sa ii usuci iasca. Sarea se pune doar la final pentru ca altfel ii usuci. Sunt aromati si numai buni cu paine si vin!

    Tips
    Ficateii sunt mai fazi la gust dar nu cred ca ar trebui sa ii prajim intr-o baie de grasime ca sa le dam gust!


Întrebări:




Comentarii (17):

29/11/2016

Nu e buna. E FOARTE BUNA . Nota 10 +

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
morariu mariana, 06/11/2013

Deliciosi

(0) (0) Abuz
20/10/2013

Imi plac ficateii la nebunie mai ales ala de porc...iamiii

(0) (0) Abuz
15/10/2013

Ador sa gatesc ficateii de pui , in general ficatul. Multi se plang de caliatea ficatului dupa gatire. Chiar astazi am sa prepar aceasta reteta

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Mor de foame!!!!!

(0) (0) Abuz
14/06/2013

Cei mai bunii

(0) (0) Abuz
06/04/2013

La pamant cu ortografia

(0) (0) Abuz
23/03/2013

E minunat

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Nice

(0) (0) Abuz
06/02/2013

Buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează