Petitchef

Ficat de pui prajit

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ficat de pui

2 cepe

10 g untura

1 linguria boia de ardei

1 / 3 lingurita piper

1 / 2 lingurita de sare

200 g smantana(optional)

Preparare

  • Se topeste intr-o tigaie untura si se prajeste ceapa taiata marunt. Se adauga bucatile de ficat de pui si se prajesc. Se adauga boia si piper si se amesteca bine.
  • Se prajesc, dar nu mult timp, ficatul ar trebui si fie mediu facut. Sarea, se pune la sfarsit altfel ficaul va fi tare. Se adauga o lingura de smantana pe fiecare farfurie.


Video sugerat

YouTube

Comentarii:

11/09/2012

Foarte bn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de pui cu struguri
Ficat de pui cu struguri
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: