Petitchef

Ficat de pui prajit

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ficat de pui

2 cepe

10 g untura

1 linguria boia de ardei

1 / 3 lingurita piper

1 / 2 lingurita de sare

200 g smantana(optional)

Preparare

  • Se topeste intr-o tigaie untura si se prajeste ceapa taiata marunt. Se adauga bucatile de ficat de pui si se prajesc. Se adauga boia si piper si se amesteca bine.
  • Se prajesc, dar nu mult timp, ficatul ar trebui si fie mediu facut. Sarea, se pune la sfarsit altfel ficaul va fi tare. Se adauga o lingura de smantana pe fiecare farfurie.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Naut prajit


Comentarii:

11/09/2012

Foarte bn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2h22m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
4 porții
1h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficat de pui la gratar
Ficat de pui la gratar
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: