Petitchef

Ficat de pui cu struguri

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g ficat de pui

150 g struguri albi


200 ml vin alb dulce

50g unt

50 ml ulei

1 lingurita chimion

piper

Preparare

  • Ficatul se spala si se lasa sa se scurga, iar strugurii se curata de seminte. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga si ficatul.
  • Cand ficatul s-a rumenit un pic, se toarna vinul si se fierbe vreo 10 minute pana ce se evapora alcoolul. Se adauga apoi boabele de strugure, untul, chimionul si se pipereaza dupa gust. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit pana ce sosul se ingroasa (~25-30 minute).
  • Merge bine cu garnitura de orez, piure sau cartofi copti in unt.



Comentarii:

09/10/2011

Fain!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficat de pui la gratar
Ficat de pui la gratar
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: