Petitchef

Ficat de pui cu struguri

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ficatul se spala si se lasa sa se scurga, iar strugurii se curata de seminte. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga si ficatul.
  • Cand ficatul s-a rumenit un pic, se toarna vinul si se fierbe vreo 10 minute pana ce se evapora alcoolul. Se adauga apoi boabele de strugure, untul, chimionul si se pipereaza dupa gust. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit pana ce sosul se ingroasa (~25-30 minute).
  • Merge bine cu garnitura de orez, piure sau cartofi copti in unt.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

09/10/2011

Fain!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficat de pui la gratar
Ficat de pui la gratar
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
4 porții
1h30m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva curiozitati despre struguriCateva curiozitati despre struguriSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.