Petitchef

Ficatei pane cu piure de cartofi

Felul principal
5 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins.
  • Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit laptele.
  • Ficateii se servesc calzi alaturi de piureul de cartofi si se sareaza numai in momentul servirii.


Poze

Ficatei pane cu piure de cartofi, poza 1
Ficatei pane cu piure de cartofi, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

05/07/2013

Este excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofi gratinati Cartofi gratinati 12 retete de Cartofi copti 12 retete de Cartofi copti Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.