Petitchef

Piure de cartofi cu unt si ricotta

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
541 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
  • Se pun la fiert in apa cu ceva sare. Dupa fierbere se amesteca toate ingredientele cu un instrument special de piure pentru a evita omogenizarea completa, asa cum se intampla cand facem piure cu mixer-ul. Raman bucati de cartofi care sunt extraordinari.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (347g)
Calorii: 541Kcal
  • Carbo: 52.1g
  • Grăsimi: 30.3g
  • Grăsimi sat.: 19.9g
  • Proteine: 12.5g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 7.3g
  • ProPoints: 15
  • SmartPoints: 21

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de mere la multiooker cookeo
Piure de mere la multiooker cookeo
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Unt versus Margarina Unt versus Margarina Tu stii ce fel de unt consumi? Tu stii ce fel de unt consumi?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează