Piure de cartofi cu unt si ricotta

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.
- Se pun la fiert in apa cu ceva sare. Dupa fierbere se amesteca toate ingredientele cu un instrument special de piure pentru a evita omogenizarea completa, asa cum se intampla cand facem piure cu mixer-ul. Raman bucati de cartofi care sunt extraordinari.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 539Kcal
- Carbo: 51.9g
- Grăsimi: 30.3g
- Grăsimi sat.: 19.9g
- Proteine: 12.4g
- Fibre: 3.7g
- Zahăr: 7.1g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (347g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă