Petitchef

Piure ardelenesc de cartofi

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se pun la fiert. Cand sunt gata se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.
    Se incinge laptele, se amesteca cu zahar si cu sare.
    Adaugam la lapte untul si branza de vaci si amestecam bine.
  • Se pune laptele peste cartofi si se amesteca cu mixerul ori blenderul indelung pana avem o pasta spumoasa.
    O garnitura excelenta!

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Piure de cartofi
Piure de cartofi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi cu unt si ricotta
Piure de cartofi cu unt si ricotta
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Piure de cartofi cu masline si varza creata
Piure de cartofi cu masline si varza creata
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofi gratinati Cartofi gratinati Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei