Petitchef

Piure ardelenesc de cartofi

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Cartofii se pun la fiert. Cand sunt gata se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.
    Se incinge laptele, se amesteca cu zahar si cu sare.
    Adaugam la lapte untul si branza de vaci si amestecam bine.
  • Se pune laptele peste cartofi si se amesteca cu mixerul ori blenderul indelung pana avem o pasta spumoasa.
    O garnitura excelenta!

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi cu masline si varza creata
Piure de cartofi cu masline si varza creata
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Piure de cartofi cu carnaciori
Piure de cartofi cu carnaciori
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi aromati in sos rosu
Piure de cartofi aromati in sos rosu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofi gratinatiCartofi gratinatiUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.