Petitchef

Caietul de retete: reteta de weekend. pateu de spanac

Antreuri
4 porții
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se mixeaza zucchini la blender pana este faramitat suficient de bine. Se adauga apoi avocado si zeama de lamaie si se mai mixeaza. Apoi se adauga restul ingredientelor.
  • Trebuie sa rezulte o pasta omogena, insa nu f groasa (adaugati apa plata daca este prea gros). Puneti pateul in cutii curate si uscate si pastrati la frigider. Termen de valabilitate: 2 zile.
    Poate fi consumat pe paine, ca pateu sau ca umpluturi pentru tarte crude (cu blatul din seminte).

Rețete inrudite

YouTube

L Lifestyle blog

Poze

Caietul de retete: reteta de weekend. Pateu de spanac, poza 1
Caietul de retete: reteta de weekend. Pateu de spanac, poza 2





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pateu de spanac
Pateu de spanac
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Caietul de retete. reteta de weekend. tort regal
Caietul de retete. reteta de weekend. tort regal
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.