Petitchef

Caietul de retete: reteta de weekend. pateu de spanac

Antreuri
4 porții
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 buc. avocado bine copt

4 cani spanac taiat grob

1/4 cana coriandru proaspat tocat grob (gasiti la Real)

2 lg ulei presat la rece

3/4 cana dovlecel curatat si taiat cubulete

suc de lamaie dupa gust

1 catel usturoi

1/2 l-ta pudra de ceapa sau 1/2 ceapa mica

1/2 l-ta sare

Preparare

  • Se mixeaza zucchini la blender pana este faramitat suficient de bine. Se adauga apoi avocado si zeama de lamaie si se mai mixeaza. Apoi se adauga restul ingredientelor.
  • Trebuie sa rezulte o pasta omogena, insa nu f groasa (adaugati apa plata daca este prea gros). Puneti pateul in cutii curate si uscate si pastrati la frigider. Termen de valabilitate: 2 zile.
    Poate fi consumat pe paine, ca pateu sau ca umpluturi pentru tarte crude (cu blatul din seminte).
L Lifestyle blog

Poze

Caietul de retete: reteta de weekend. Pateu de spanac, poza 1
Caietul de retete: reteta de weekend. Pateu de spanac, poza 2




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pateu de spanac
Pateu de spanac
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Caietul de retete. reteta de weekend. tort regal
Caietul de retete. reteta de weekend. tort regal
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.