Petitchef

Peste inabusit cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Fileurile de peste decongelat se asezoneaza cu sare si piper. Fiecare bucata, se pune individual intr-o folie de aluminiu cu putin
    ulei si o bucata de unt deasupra. Se impacheteaza, se asaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor pentru cea. 20 de minute. Inante de a le scoate din cuptor, se desface folia de aluminiu si se mai lasa 5 minute, pentru a capata putina culoare.

    Legumele asortate cuondimentate cu ierburi, la punga cumparate din supermarket, se inabuse intr-o tigaie cu unt si putin ulei,

    Se adauga putina zeama de legune, se condimenteaza si se lasa la fiert pana scade zeama. Este o garnitura buna pentru pestele
    inabusit in folie.
    Pofta buna!

Poze

Peste inabusit cu legume, poza 1
Peste inabusit cu legume, poza 2
Peste inabusit cu legume, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

14/01/2013

Prea multe ingrediente congelate! Nu recomand.

(0) (0) Abuz
erika_turbo2008
erika_turbo2008, 12/12/2011

Am sa incerc si eu ,,,

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Peste file cu legume la cuptor
Peste file cu legume la cuptor
3 porții
50 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătateUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.