Petitchef

Frigarui cu ficatei de pui

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g ficatei de pui


2-3 linguri faina

sare si piper

4-5 catei de usturoi

Preparare

  • Ficateii spalati si curatati de pielite se presara cu usturoiul tocat, dupa care se acopera cu lapte. Se acopera vasul si se da la frigider pentru 1 ora.
  • Faina se amesteca cu piper. Ficateii se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie in 4, apoi se desface in bucati. Betele de frigarui se tin pentru cateva minute in apa rece.
  • Bucatile de ficat se tavalesc prin amestecul de faina cu piper, apoi se pun pe betele de frigarui, alternand cu ceapa.
  • Se rumenesc pe gratarul bine incins, uns cu putin ulei.
    Se servesc imediat, alaturi de o salata cu rosii.

Poze

Frigarui cu ficatei de pui, poza 1Frigarui cu ficatei de pui, poza 2Frigarui cu ficatei de pui, poza 3


Comentarii:

ghoerghe_p2018
ghoerghe_p2018, 17/09/2019

Excelent ta frigaruie !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate
Frigarui de pui marinate
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui de pui
Frigarui de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Frigarui de pui
Frigarui de pui
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: