Petitchef

Furnici in Copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita)

:-)

Felul principal
2 porții
10 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pentru decor :

Preparare

  • Intr-un vas cu capac (eu folosesc wok-ul) punem uleiul, carnea de vita, ceapa, sarea, piperul si lasam sa fiarba acoperit pana ce se formeaza o zeama. Atunci adaugam conserva de sos de rosii si ardeiul iute/chilli, lasam sa fiarba aprox 45 min acoperit pentru ca sosul sa nu scada prea mult, din cand in cand daca este nevoie completam cu apa. Cand a fiert carnea, punem la fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, adica punem apa la fiert, oprim apa cand aceasta colocoteste si le scufundam acoperite 5-10 minute.

    Le scurgem intr-o strecuratoare, adaugam sosul de soia si le amestecam doar in momentul servirii cu carnea, altfel ele se umfla cu sosul de la carne si nu mai au consistenta dorita.

    Furnicile in copac se servesc fierbinti.


Poze

Furnici in Copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita)
Furnici in Copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita) - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/01/2014

Delicios , se merita

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/11/2014

Pare buna

(0) (0) Abuz
wald_alex, 24/11/2014

NU DISCUT RETETA.... DAR LA CUM ARATA... NU AR FI MAI BINE SA-I LASAM PE CHINEZI SA INVENTEZE RETETE CHINEZESTI????

(0) (0) Abuz
24/11/2014

Super

(0) (0) Abuz
23/01/2014

Noi nu mancam furnici si cu atat mai putin in copac. Am trecut de faza asta si ne-am civilizat. Am vazut intr-un film cum niste maimute mancau furnici in copac si ne-am adus aminte de reteta pe care ai publicat-o. Prezentarea ta aduce aminte a ceva primitiv, parca au mancat maimutele din farfuria pozata de tine. Deh, s-au mai emancipat si ele!

(0) (0) Abuz
01/11/2013

Foarte bune mie imi plac mult pastele

(0) (0) Abuz
05/08/2013

Exx

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Frumos

(0) (0) Abuz
21/03/2012

LA CUM ARATA,PARCA A MAI FOST MANCATA ODATA! MAI LUCREAZA LA ASPECT!

(0) (0) Abuz
03/11/2011

E super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează