Te pregatesti sa te uiti la „Netflix” si sa te relaxezi?! Avem reteta perfecta pe care sa ti-o oferim: tacos samosas! Realizate cu tortilla, acestea vor fi mai moi decat samosele clasice, dar vor fi la fel de generos umplute.
Se mananca cu pofta insotite de un sos picant ;-)
Spalati si taiati ceapa rosie si ardeiul rosu in bucati mici. Turnati un strop de ulei de masline intr-o tigaie incinsa. Rumeniti ceapa rosie.
Adaugati ardeiul si caliti. Se adauga apoi carnea tocata, sare si piper si se rumeneste 2-3 minute la foc mediu.
La final, se toarna sosul de rosii si se lasa sa se reduca aproximativ zece minute, amestecand din cand in cand. Se da deoparte..
Taiati tortilla in jumatate. Asezati semicercul in fata dvs. cu partea rotunda in sus. Apoi puneti o lingura mare din compozitia mai sus realizata, pe partea dreapta a tortillei.
Indoiti marginea rotunjita spre interior. Apoi pliati coltul din dreapta jos, in sus, spre stanga. Indoiti triunghiul in jos spre stanga.
Sigilati samosas-urile introducand marginea stanga a tortillei in interior.
Pune samosas-urile la rumenit pe un grill sau gratar. Luati-le cand sunt aurii. Noi le-am lasat timp de 1 minut. Depinde de puterea aparatului dvs.
Putem schimba umplutura tacos-urilor? Absolut. Puteti face o garnitura vegetariana inlocuind carnea tocata cu linte. De asemenea, puteti face o garnitura cu fructe de mare precum crevetii. Nu ezitati sa testati si cu alta carne precum puiul. Adaugati branza pentru samosas-uri foarte fragede si delicioase. Orice este posibil... Asa ca distrati-va!