Kebab indian cu fasole rolie si orez PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor2 ore Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine O alternativa aromata a traditionalelor chiftele Ingrediente 8 Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf coriandru cate 1/2 lingurita de: chimen praf, chilli praf, Garam Masala sare, dupa gust pesmet (cam 100 g) 6 tepuse pentru frigarui Pentru garnitura de fasole 2 cutii mici (sau una mare) de fasole rosie la conserva 3 cm ghimbir, ras fin 2 catei de usturoi, rasi fin 1 lingurita Garam Masala 1 lingurita turmeric (curcuma) 2 linguri pasta de rosii putina apa 2 linguri ulei (nu de masline) Garnitura de orez 1 cana mare (de ceai) de orez Basmati (cu bobul lung) 2 cani apa 2 linguri ulei 1 lingurita de chimen sare dupa gust