Petitchef

Pachetele din vinete cu carne tocata

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala vinetele si se taie în fâsii de aproximativ 1/2 cm grosime, toate pe lungime. Se sareaza ca sa-si lase apa din ele. Apoi se pun pe prosoape de hartie.
  • Într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, se pune carnea tocata, ceapa taiata fin, orezul, ardeiul taiat cuburi si 2 linguri de bulion. La urma se adauga si sarea, piperul si patrunjelul tocat fin. Se amesteca împreuna tot acest amestec de legumr si carne de vita, pana scade complect lichidul si orezul este fiert.
  • Separat, feliile de vinete se prajesc in ulei. Dupe ce le-am pus pe hartie absorbanta, incepem sa formam pachetelele. Feliile de vinete se pun in cruce cate doua. In centru intersectiei, se pune din amestecul de carne, la aprecierea fiecaruia. Se inchid acoperind amestecul cu feliile de vanata.
  • Dupa ce decozim rosiile si le scoatem semintele, le taiem in cuburi. Cu putin ulei si 2 linguri de bulion, facem un sos de rosii, care il servim impreuna cu pachetelul de vinete. Se mai dau 10-15 minute la cuptor, intr-un vas termorezistent.
  • O alta reteta asemanatoare este Musaka de vinete cu carne tocata, pe care merita sa o vedeti.


Întrebări:




Comentarii:

24/07/2013

As vrea sa le scriti mai mare căd le copii nu se vad ca nu am timp de transcris mulţumesc

(0) (0) Abuz
25/04/2013

Delicios !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
2 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează