Petitchef

Gaina afumata pe varza murata

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie varza murata:Se taie ceapa:In Vasul Roman se aseaza varza, ceapa, foile de dafin si 400 ml de apa.
  • Se adauga jumatatea de gaina afumata si se introduce Vasul la cuptor timp de 3 ore:Dupa 3 ore:Recomandarea bucatarului:Acest fel de mancare se serveste cu mamaliguta, ardei iute si un pahar de visinata.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Gaina afumata pe varza murata, poza 1
Gaina afumata pe varza murata, poza 2
Gaina afumata pe varza murata, poza 3
Gaina afumata pe varza murata, poza 4
Gaina afumata pe varza murata, poza 5
Gaina afumata pe varza murata, poza 6
Gaina afumata pe varza murata, poza 7
Gaina afumata pe varza murata, poza 8
Gaina afumata pe varza murata, poza 9
Gaina afumata pe varza murata, poza 10

Întrebări:




Comentarii:

06/01/2014

Interesant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gaina umpluta
Gaina umpluta
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gaina intreaga pe varza noua
Gaina intreaga pe varza noua
8 porții
1 h 30 m
Dificil
4.6 / 5
Rețetă Gaina afumata cu cartofi noi
Gaina afumata cu cartofi noi
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei