Petitchef

Gasca glazurata cu miere

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Gasca se spala si se usuca bine cu servete de bucatarie. Se asaza intr-o tava non-metalica. Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se unge gasca cu ele. Se acopera si se lasa la frigider peste noapte. Cuptorul se preincalzeste la 220ºC.
  • Se scoate gasca din marinata. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 200ºC.
  • Se coace aproximativ 15 minute/450 g. In ultimele 10 minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca.
  • Gasca cu mere coapte si ceapaGasca cu sos dulce-acrisor de cireseAripioare de pui orientalePeste condimentat la cuptorMiel fript cu gutui.
  • Pulpe la gratar cu sos asiatic de pruneFriptura de gascaBiscuiti cu coacaze rosiiDovleac muratFriptura cu marinata ManhattanPui TikkaSomn in folieSarmale in foi de vitaTurnedou de vitaUmplutura pentru curcan cu smochine si castane.

Rețete inrudite

YouTube

A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gasca cu fasole uscata la oala de lut
Gasca cu fasole uscata la oala de lut
4 porții
2 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gasca umpluta cu castane
Gasca umpluta cu castane
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gasca cu varza dulce
Gasca cu varza dulce
4 porții
1 h 35 m
Ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei