Petitchef

Ciorba de varza

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o cratita se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit. Cand aceasta a devenit stravezie se adauga boiaua, se amesteca, apoi imediat se toarna apa pana la jumatatea cratitei.
  • Se adauga morcovii taiati rondele, ardeiul felii subtiri, rosiile cubulete, lingurita de zahar si varza taiata mare (1-2 cm).
  • Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunza de dafin si cimbrul, si se lasa sa fiarba domol la foc potrivit pana ce varza se inmoaie .
  • Ciorba de varza se mananca fierbinte, simpla sau cu un strop de smantana/iaurt.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

costi1960
costi1960, 25/01/2021

Ciorba = o zama acra.
Sigur nu-i supa ?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba cu varza acra si carnat afumat
Ciorba cu varza acra si carnat afumat
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Ciorba de varza dulce cu lapte prins
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
5 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei